Despre noi

Intelegem perceptia oamenilor referitoare la vizitele la medicul stomatolog, insa evolutia in medicina si tehnica dentara a ajuns in punctul in care tratamentele nu trebuie sa fie dureroase. Un zambet la momentul potrivit poate insenina ziua cuiva si mai mult, poate insemna diferenta intre success si esec. De aceea misiunea noastra este sa oferim tuturor clientilor nostri motive sa zambeasca sincer, frumos si mai mult decat atat, sa zambeasca sanatos.

Ne mandrim cu faptul ca suntem una dintre cele mai moderne clinici dentare din Brasov si va punem la dispozitie medici cu experienta, intr-o continua evolutie profesionala si aparatura de ultima generatie, profitand de tehnicile moderne de imagistica, diagnostic si tratament dentar.

Clinica Dentara Lozan Dent va asteapta sa va convingeti de calitatea serviciilor medicale oferite si va garanteaza ca veti pleca cu zambetul pe buze.

In incinta Clinicii Dentare, va asteapta 5 cabinete dentare dotate cu cele mai noi echipamente de info, info si info. Va invitam la un tur al cabinetelor in varianta virtuala accesand acest link, apoi sa va convingeti de calitatea serviciilor pe care le oferim, vizitand clinica la adresa Braşov, str. Eftimie Murgu, nr.1.

Echipa

LOZAN DUMITRU

LOZAN DUMITRU

Medic dentist specialist chirurgie oro-dentara
LOREDANA NIOURIS

LOREDANA NIOURIS

Medic dentist
RUSU WITTING IOANA

RUSU WITTING IOANA

Asistent medical
DANCIUC IONELA

DANCIUC IONELA

Asistent medical
ALBERT IZABELA MARIA

ALBERT IZABELA MARIA

Registrator medical
TOP